Известие

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки, свързани с АР 164

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Мисля, че е излишно да се наказваме.И без това сме десетина човека в раздела и пишем рядко.
    Темите които са направени важни са за да може всеки който търси някаква информация из нета да намери нещо полезно което би му свършило работа.Разводняването на тези теми с лафчета мисля, че е излишно.
    Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
    Opel Astra J
    ex:
    Alfa Romeo 164 2.5TD
    Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
    Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

• Първоначално публикувано от Boby Покажи съобщение
      Мисля, че е излишно да се наказваме.И без това сме десетина човека в раздела и пишем рядко.
      Темите които са направени важни са за да може всеки който търси някаква информация из нета да намери нещо полезно което би му свършило работа.Разводняването на тези теми с лафчета мисля, че е излишно.
      А аз почти спрях също.Преди реконструкцията на форума още в самото начало,когато бяхме регистрирани не повече от 200 черепа,бях постнал много неща-линкове и т.н.Тогава пак се намериха "големци" като тия тъпанари,които ме баннаха и бяха решили,че де що има информация могат да си я ползват само кръг потребители-членската маса ли,админи ли,не знам.И върха на сладоледа беше когато ми наложиха бан 10 дни,оттогава насам определено не пиша,а само на лични комуникирам,едно че съм инат,друго,че няма нужда разни плазмодии като гореописаните да се правят на онбашии.Затова е форум,като го има-информацията да се ползва и от нерегистрирани.Няма да изброявам в колко небългарски форуми комуникирам.Там такива големци няма.Боби,за теб това словоизлияние не се отнася
      Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

• точно така, много станаха келешите с права, даже има и един 16 годишен които даже няма книжка пък да не говорим за кола , как може такъв да стане модератор, и на мен ми прави забележки що не съм написал една дума с "Й" и ми сложи наказание, направо срам за срамотиите, те не си виждат екипът им колко е зле, тръгнали от локва риба да вадят ! ужас ! ето и писаното от модератора !

"В азбуката има и буквата Й
        Също така след по и най има -

Пример :
        МаЙката на това дете,е тази по-високата "

вярно е ,че има и буквата "Й" ама да тръгнеш да се заяждаш за това си е според мен за резил, щото има хора дето на български не пишат и не им се правят забележки, с мен тръгнали да се заяждат за "Й" хахахаха
        забравих да кажа че Боби не е един от горе споменатите
        Last edited by life style; d.m.y г., 18:04.

Comment

• Пийте по една ракия за здравето на тези които ви дразнят и не се впрягайте.Полза няма.
          Opel Astra J
          ex:
          Alfa Romeo 164 2.5TD
          Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

• Мда, че ви мине щото...
            Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
            Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Пийте по една ракия за здравето на тези които ви дразнят и не се впрягайте.Полза няма.
              Ако не помогне - ударете още една. И така докато ви мине.
              Alfa Romeo 164 Super 2.0TS

Comment

• Първоначално публикувано от VLADius Покажи съобщение
                Ако не помогне - ударете още една. И така докато ви мине.
                То малко като рецептата против грипа .
                Купувате си една бутилка Ром
                Правите си един чайник с чай
                Сипвате си чаша чай с 50мл ром
                Изпивате я и ако до половин час не се оправите изсипвате чая и доизпивате ром-а
                После

Първоначално публикувано от Boby
                Пийте по една ракия за здравето на тези които ви дразнят и не се впрягайте.Полза няма.
                Дето се вика : Оти да се косим , като ке ми мине .
                Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Ти мани майтап ама аз точно така съм се лекувал от грипа.
                  2 фервекса
                  2 Водни чаши червено вино/домашно/
                  2 малки водки
                  Наргиле мента
                  На следващия ден ме питаха "ти вчера не беше ли болен".

А като се заприказвахме за домашно червено вино... на някой седи ли му мътно виното?Това мойто го сложих края на септември и още е мътно.Сега пия някакви купешки подобия.
                  Opel Astra J
                  ex:
                  Alfa Romeo 164 2.5TD
                  Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

Ти мани майтап ама аз точно така съм се лекувал от грипа.
                    2 фервекса
                    2 Водни чаши червено вино/домашно/
                    2 малки водки
                    Наргиле мента
                    На следващия ден ме питаха "ти вчера не беше ли болен".

А като се заприказвахме за домашно червено вино... на някой седи ли му мътно виното?Това мойто го сложих края на септември и още е мътно.Сега пия някакви купешки подобия.
                    Ха,имам бидон мерло и сторгозия,на 20.09 го сложих,готово е.Мелнишкото е благо и мътно още.
                    Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

• Първоначално публикувано от virusalfa Покажи съобщение
                      Ха,имам бидон мерло и сторгозия,на 20.09 го сложих,готово е.Мелнишкото е благо и мътно още.
                      Не говори такива работи да не намериш неколко маймундера в мазето при винцето, заспали с гердани луканки. А пред вас десетина 164. Само се надявам да няма проблеми с паркирането.
                      Alfa Romeo 164 Super 2.0TS

Comment

• Първоначално публикувано от VLADius Покажи съобщение
                        Не говори такива работи да не намериш неколко маймундера в мазето при винцето, заспали с гердани луканки. А пред вас десетина 164. Само се надявам да няма проблеми с паркирането.
                        Нема се пуашиш , ке се сместим все някак си
                        Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                        Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
                          Нема се пуашиш , ке се сместим все някак си
                          Пролетарии от всички страни-съединявайте се!-Това ли ше ми правите?Само ви предупреждавам,че луканка нема
                          Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

• Първоначално публикувано от virusalfa Покажи съобщение
                            Пролетарии от всички страни-съединявайте се!-Това ли ше ми правите?Само ви предупреждавам,че луканка нема
                            Все ще изкочи нещо по пътя . Я диво прасе , я сърничка в краен случай зайче . Абе мезе ще се намери

Comment

• Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
                              Все ще изкочи нещо по пътя . Я диво прасе , я сърничка в краен случай зайче . Абе мезе ще се намери
                              Освен некой помияр или какараска по пътя нищо нема да утепаш.... поне тук само такъв "дивеч" има,или белка в краен случай... хихихи
                              Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

• От нас мезетата от тебе пиенето! Казвай за кога да се организираме.
                                Opel Astra J
                                ex:
                                Alfa Romeo 164 2.5TD
                                Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

Working...
                                X